torstai 9. syyskuuta 2010

Bloginappi 2010 ja infojulisteita

Tässä joulusukkakeräyksen 2010 virallinen bloginappi. Pohjana on käytetty viime vuotista Nina Auvisen suunnittelemaa logoa. Voit lisätä logon myös oman blogisi sivupalkkiin. Muista linkittää tähän tiedotusblogiin, jotta mahdollisimman moni löytää keräyksen.

Edit 10.9.2010: Bloginappi vaihdettiin hieman käytännöllisempään kokoon. Nyt napista on saatavilla keskikoko (3x3 cm) ja pieni koko (1x1 cm). Voit valita oman blogisi pohjaan ja asetteluun sopivimman koon. Muistathan kopioida kuva omalle koneellesi ennen linkittämistä.

Lataa tästä keräyksen nappi omaan blogiisi (napin koko 3x3 cm)!

Lataa tästä keräyksen nappi omaan blogiisi (napin koko 1x1 cm)!
Kuva ei ole suttuinen oikeassa koossaan, vaikka blogger saakin sen tässä siltä näyttämään...


Mikäli haluat levittää tempauksesta tietoa eteenpäin, bloginapin lisäksi tässä on saatavilla myös infojulisteita. Kuvia saa isommaksi klikkaamalla. Ilmoitusjulisteen voit halutessasi tulostaa (A4- tai  isompana A3-kokoisena) ja viedä sopiviin kohteisiin esim. ilmoitustaululle tai välittää ilmoituksen vaikkapa sähköpostilla eteenpäin. Saatavilla on myös A5-kokoinen esite, jossa on tiivistetyt ohjeet keräykseen osallistumiseen.  Esitteitä voit vaikka jakaa tuttavillesi. Näitä infomateriaaleja saa siis vapaasti käyttää ja jakaa eteenpäin!

Edit 10.9.2010: Ohje julisteiden tulostamiseen: klikkaa kuva auki omaan ikkunaansa ja zoomaa kuva oikeaan kokoon hiirellä. Tallenna iso kuva omalle koneellesi ja tulosta.


Ilmoitusjuliste (A4). Tulosta juliste ilmoitustaululle tai oveen!


Ilmoitusjuliste isossa koossa (A3). Tulosta iso juliste vaikka ilmoitustaululle!

Pieni esite (A5) joulusukkakeräyksestä ja lyhyet ohjeet osallistumiseen. Tulosta ja jaa eteenpäin!

Ei kommentteja: