perjantai 16. lokakuuta 2009

Mahtava määrä sukkia!

Torstaina valmiita Joulusukat-keräykseen toimitettuja sukkia oli jo yli 70 paria. Upea määrä sukkia ja lämpöä tulevalle talvelle! Kiitos kaikille jo osallistuneille.
Olemme saaneet laatikollisen sukkia pakattuna joulupaperiin ja olemme saaneet joulukortin sukkien mukana toimitettavaksi. Nämä ovat ihania asioita ja ilahduttavat todella.

Ylituotantoa sukissa ei vielä tarvitse pelätä, ylihoitajan mukaan sukkien vastaanottajia löytyy ainakin 160 henkilöä. Sen lisäksi pitkäaikaisosastoja on toisiakin, ja sukankäyttäjiä löytyy myös palvelutaloista sekä kotihoidon asiakkaista. Puhumattakaan kotona asuvista vanhuksista, joille sukkia mahdollisesti saataisiin kanavoitua esimerkiksi seurakuntien lähimmäispalvelun tai SPR:n ystäväpalvelun avulla. Näitä asioita selvitetään, kun ne tulevat ajankohtaisiksi. Uskon joka tapauksessa, että jokaikinen sukkapari tulee käyttöön!

Lahjoituslankoja riittää vielä neulottavaksi, olet tervetullut niistä neulomaan. Ota yhteyttä minuun tai hae lankoja neuletapaamisesta.

Olet tervetullut myös kiinnittämään nimikointinauhoja sukkiin seuraavaan neuletapaamiseemme tiistaina 20.10. Lounas-Salonkiin Kasarmikadulle. Nähdään siellä, puoli kuudesta lähtien!

Ei kommentteja: