tiistai 22. syyskuuta 2009

Logo on täällä!


Tempauksemme on saanut logon, jonka upean kuvan on tehnyt nuori taitaja Nina Auvinen. Mielettömän paljon kiitoksia Ninalle! Minun mielestäni logo on upea ja ylittää kaikki odotukset. Jätä kommenttia, mitä mieltä sinä olet!

Mikäli sinulla on paljon intoa, mutta vähän lankaa, voin ilokseni kertoa, että eilisestä neuletapaamisesta kotiutui viimeisimmäksi tähän tempaukseen lahjoituslankoja. Ota yhteyttä minuun, niin sovitaan, kuinka saadaan sinulle langat ja pääset neulomisen alkuun. Sähköpostiosoite on profiilissa, klikkaa nimeäni tuossa sivussa.

Toinen iso ilouutinen oli se, että vaikka vielä ei ainakaan Lanka-Matkan korissa ole sukkia, alamme lähestyä ainakin kymmenen valmiin parin lukumäärää. Tämä tulos tuli neuletapaamisessa, ja olen helpottunut ja iloinen, että sukkia tulee, mutta myös todella jännittynyt, kuinka suureksi lopullinen määrä nousee. Aikaahan on vielä paljon jäljellä, ja keräys vasta alkanut.

5 kommenttia:

Heini L kirjoitti...

Kylläpä saatiin upea logo! Ihan mahtavaa, miten joku osaakin :)

Minä olen myös luvannut lahjoittaa lankoja, erityisesti 7 veljestä lankoja löytyy paljon!

inieh80 @gmail.com on osoite josta voi udella enemmän :)

Intoa jokaiselle sukkaprojektiin!

TiiQ kirjoitti...

Hieno logo! Mulla on neljät valmiit sukat, mutta niistä puuttuu vielä nimikointinauhat. Heti kun saan ne kiinnitettyä, vien pari paria Lankamatkaan ja toiset pari paria Nappiin ja Nauhaan korintäytteiksi ;-).

Tikrunmami kirjoitti...

Logo on paljon hienompi kuin minäkään odotin, jouluisen punainenkin :).

Sukkien toimitusta varten voi minuunkin ottaa yhteyttä sähköpostilla tikrunmami ät gmail piste com

Ulla Maarit kirjoitti...

Milloinkas on seuraava tapaaminen?

Distant Knitter kirjoitti...

Seuraava tapaaminen on 7.10. Napissa ja Nauhassa ja sitä seuraava 20.10. Lounas-Salongissa. Molemmat ovat 17.30 alkaen. Ja viimeisin jo sovittu on 14.11. la-aamuna klo 11 alkaen Taitokeskuksella.