torstai 10. syyskuuta 2009

Joulusukat ovat...

Tässä ovat sukkiin liittyvät ehdot ja toivomukset. Näitä ohjeita noudattamalla saamme lämpöä laitosasukkaiden jalkoihin. Mikäli on kysyttävää, ota yhteyttä blogin kirjoittajiin.


Valitse mieleisesi neulelanka. Värit ja vahvuus ovat vapaavalintaisia. Ainoat ehdot ovat nämä: langan tulee olla 40 asteen konepesun kestävää lankaa, jossa on vähintään 50 % villaa tai siihen verrattavia kuituja, esim. alpakkaa, merinoa, angoraa, laamaa, kamelia, kasmiria, mohairia, qiviutia tai jakkia. 


Sukkien mallin ja tyylin voit valita oman mieltymyksesi mukaan. Sukkiin kohdistuvat toivomukset ovat nämä: neulo sukat naisille kokojen 37 ja 41 väliltä, miehille isompina. Pitkä varsi ja joustavuus ovat hyödyksi. Sukat saa neuloa ns. leveällä lestillä, eli jousto myös jalkapöydän kohdalta on etu. Voit neuloa sukat myös ilman kantapäätä, ns. putkisukkina, suorina putkina, jotka sopivat minkä kokoiseen jalkaan tahansa.

On toivottavaa, että kiinnittäisit valmiisiin sukkiin nimikointinauhan, esim. kanttinauhaa. 

Kiinnitä sukat toisiinsa vaikka langanpätkällä, jotta ne varmasti säilyvät parina saajalleen saakka. 


Sukkia voi toimittaa (15.9. =alustava pvm) alkaen Kuopion Lanka-Matkaan Kauppa-Hallin päädyssä ja Nappiin ja Nauhaan Käsityökadulla sekä neuletapaamisiin (seuraava on 21.9. klo 17.30 alkaen Lounas-Salongissa Kasarmikadulla). Mikäli haluat lähettää sukkia postitse, ota yhteyttä blogin kirjoittajiin. Otamme ainakin Tikrun mamin kanssa sukkia vastaan myös kotiin.

Ei kommentteja: