torstai 27. elokuuta 2009

Alkupotku sukkaprojektille

Kuopion viime neuletapaamisessa puhuttiin sukkien neulomisesta vanhuksille jouluksi. Alkuperäisenä kohderyhmänä ovat laitoksessa asuvat vanhukset, mutta odotamme kaupungin koti- ja laitoshoidolta päätöstä heidän valitsemastaan kohderyhmästä.


Pientä alkua on jo:
http://joulusukat.blogspot.com/ on tiedotusblogi projektille. Jos haluat auttaa ja olla mukana kirjoittamassa ja hoitamassa blogia, ota yhteyttä, niin lisään sinut blogiin mukaan.
Ajatus on siis neuloa sukkia jouluksi, ja pistää sanaa kiertämään, niin että kuka vain voi osallistua ja neuloa sukkia. Mitään vähimmäismäärää ei ole, joten paineet ovat pienet!

Lähilankakaupoista ainakin Nappi ja Nauha on suostunut projektisukkien vastaanottopisteeksi, kunhan saadaan homma kunnolla käyntiin.

Jos puikkosi jo kilisevät aloittamaan pääsyä, valitse konepesunkestävää lankaa, vahvuudella ja värillä ei ole väliä, ja voit neuloa huoletta esim. aikuisen jalkaan pituudesta sopivia putkisukkia, siis kantapäättömiä, ennen kuin saamme tarkemmat koko- ja muototoiveet listattua. Neulo haluamasi mallin mukaan ja odota vielä valmiiden sukkiesi kanssa, liikkeet eivät vielä ota vastaan niitä! Voit olla yhteydessä kysyäksesi tarkemmin, ja lisää tietoa annetaan sitä mukaa kun saadaan.

Olen itse kovasti innoissani asiasta, toivottavasti tekin! Mikään ei estä laajentamasta tätä omalle paikkakunnallesi, sopivan kohteen löydät varmastikin ottamalla yhteyttä oman kuntasi laitoshoidon esimieheen.

Ei kommentteja: